Editie 2023

Welkom op vrijdag 29/12/2023 vanaf 15:00:

Een gezellige
kerstmarkt waarbij verschillende verenigingen u verwennen met lekkers en/of zelfgemaakte spulletjes. Geniet van de sfeer, 3 live optredens en kom de echte kerstman begroeten.

Gratis toegang!

Een organisatie van

Buurtwerk Sint-Pieters

Met hulp van héél véél vrijwilligers

KERSTMARKT DE WARMSTE WIJK SINT-PIETERS VERSPREIDT WARMTE MET GULLE GIFT AAN TEJO BRUGGE 

Op het sfeervol aangeklede Sint-Paulusplein verzamelde de lokale gemeenschap zich op de laatste vrijdag van 2023 voor de jaarlijkse Kerstmarkt De Warmste Wijk Sint-Pieters.

Deze editie was een groot succes, mogelijk gemaakt door de enthousiaste bezoekers die genoten van de gezellige kerstmarkt en de toewijding van de standhouders. Opvallend was het bijzondere gebaar van solidariteit, waarbij standhouders vrijwillig 1/3de van hun opbrengst doneren aan een lokaal goed doel.

Met trots delen wij mee dat deze warme inspanningen hebben geresulteerd in een genereus bedrag van 1850,00 euro, dat dit jaar zal worden geschonken aan de lokale organisatie, TEJO Brugge. Deze donatie zal bijdragen aan het waardevolle werk dat zij verrichten voor het welzijn van jongeren in onze stad.

Onze oprechte waardering gaat ook uit naar de getalenteerde artiesten die een extra dimensie toevoegden aan de festiviteiten en werden toegejuicht door het enthousiaste publiek.

Daarnaast willen we onze diepe dank betuigen aan onze sponsors, maar vooral aan onze vele vrijwilligers. Zonder hun belangeloze inzet en energie zou het niet mogelijk zijn geweest om zo’n warme en succesvolle kerstmarkt te organiseren. Het samenbrengen van de lokale verenigingen is van onschatbare waarde.

De organisatoren kijken met voldoening terug op deze prachtige editie en anticiperen enthousiast op de voortzetting van dit jaarlijkse evenement. Verheugd kondigen wij aan dat de volgende editie zal plaatsvinden op zaterdag 21 december 2024. Wij nodigen iedereen uit om deze datum alvast in de agenda te noteren voor een nieuwe ervaring vol warmte en kerstsfeer.

Fotoreeks door Hannes De Graaf

16:00

Interactieve kerst show door DCV events

18:00

Live optreden door De Brugse Vinten

20:30

Live optreden door coverband Dirty Laundry

Ten voordele van Tejo

Dit jaar gaat de opbrengst van de kerstmarkt naar Tejo.

Ben je tussen 10 en 20 jaar? Zie je het niet meer zitten? Is er iets wat je verdrietig, boos of bang maakt? Kan of wil je er met je vrienden of ouders niet over praten?

Dan ben je welkom bij TEJO. We luisteren graag naar je verhaal.

https://tejo.be/tejo-brugge/

Waar precies?